Tabor - Beograjska ulica 6a 2000 Maribor 02/331-42-19 info@salon-deja.si Brezplačno parkiranje O nas Prijava

Storitve

Pedikura

Pedikura

Pedikura je nega nog in nohtov. Naša stopala je treba negovati skozi vse leto. Pomembno je sprotno in pravilno striženje nohtov. Vse več nas ima težave s kurjimi očesi in otiščanci, ki so večinoma posledica nepravilne obutve, udarcev ali dolgotrajnega stoječega dela. Vse težave saniramo s steriliziranim orodjem, za konec pa stopalom privoščimo še kratko masažo s primerno kremo.

Nega obraza

Nega obraza

V današnjem času, ko smo vsakodnevno izpostavljeni zunanjim vplivom, kot so umazano ozračje, vročina ali mraz, je treba še bolje poskrbeti za kožo na obrazu, saj je najbolj izpostavljen del telesa. V porah na obrazu se dnevno kopiči umazanija, ki se nabira znotraj kože ob procesu samodejnega čiščenja kože in umazanija, ki jo »prejmemo« iz zraka, ki nas obdaja. Zato je potrebno pore čistiti, saj se lahko zamašene pore tudi vnamejo. Pri negi kožo najprej površinsko očistimo in jo analiziramo, nato uporabimo piling, da s kože odstranimo nečistoče in odmrlo kožo, nato nadaljujemo z globinskim čiščenjem kože. Po globinskem čiščenju uporabimo masko, primerno tipu kože, s katero kožo pomirimo. Za konec masiramo obraz s kremo, primerno tipu kože stranke. V našem salonu nudimo dve vrsti nege obraza in dekolteja; osnovno in specialno – z ampulami Vita derma, kozmetike Afrodita. Obe vrsti nege izvajamo s kozmetiko Afrodita. Pri negi obraza uredimo tudi obrvi, po potrebi pobarvamo tako obrvi kot trepalnice.

Depilacija

Depilacija

Depilacija je postopek začasnega odstranjevanja odvečnih dlak z določenega dela telesa ali obraza. Ljudje se za depilacijo odločamo bodisi zaradi estetskega videza bodisi zaradi lažjega vzdrževanja higiene. V kozmetičnem salonu Deja izvajamo depilacijo z vročim voskom in trakovi, s katerimi odstranimo nadležne dlačice.

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija

Brazilska ali intimna depilacija je postopek odstranjevanja dlak na predelu bikinija, venerinega hribčka, sramnih ustnic in anusa. To vrsto depilacije izvajamo s posebnim voskom za občutljive cone telesa. Prednost brazilske (intimne) depilacije so predvsem higiena, gladka in mehka koža ter posledično tudi počasnejša in redkejša rast dlak. Odstranjene dlake ponovno zrastejo v 2 - 3 tednih. Z omenjeno depilacijo se izognemo tudi neprijetnim posledicam: srbečica, razdraženost.

Masaža

Masaža

Masaža je eden najlažjih načinov pridobivanja in ohranjanja zdravja. Vsi jo nenamerno uporabljamo v vsakdanjem življenju – ob pritiskih senc, ko nas boli glava; glajenje gubic na čelu ob nanosu kreme, ... V našem salonu strankam nudimo klasično masažo telesa in obraza. Masaža obraza se izvaja tudi v sklopu nege obraza in dekolteja. Za masažo uporabljamo olja kozmetike Afrodita.

Maloprodaja kozmetike Afrodita

Maloprodaja kozmetike Afrodita

Po posvetu s kozmetičarko lahko v našem salonu kupite tudi kozmetiko Afrodita za nego obraza in telesa doma.